top of page

DE LESSEN DIE WE AANBIEDEN

YIN YOGA 

Dit is een zachte vorm van yoga. We blijven hier een aantal minuten in eenzelfde houding en werken hierbij meer op het bindweefsel en de gewrichten. We gebruiken zo weinig mogelijk spierkracht. Loslaten en ademen staan centraal. Zeer meditatief en rustgevend. Voor iedereen toegankelijk.

YOGA FOR TEENS

Dit is een luchtige en leuke manier voor tieners (12 tot 18 jaar) om kennis te maken met yoga. Een zachte hatha flow, gecombineerd met yin houdingen met focus op het soepeler maken van je lichaam. Er is ook aandacht voor ademhalingsoefeningen, loslaten van spanningen in je hoofd en in je lichaam. En dit alles verweven met een beetje yoga filosofie…

HATHA YOGA

Dit zijn intensievere lessen geschikt voor mensen die al eerder yoga hebben gedaan. Flow yoga gecombineerd met statische houdingen. We gaan op zoek naar het evenwicht tussen spanning en ontspanning. Versterkend voor lichaam en geest en tegelijk ook heel ontspannend. Een must voor iedere yogi.

ZACHTE HATHA YOGA

Dit is een fijne kennismaking met de basis yoga houdingen, zonnegroeten en ademhalingsoefeningen. Iedere les wordt er rond een thema gewerkt. Voor jong en oud met een normale basisconditie.

Garden Yoga

Zachte hatha yoga, die plaatsvindt op onze sportveldjes (kunstgras) in de tuin.  Het is voor iedereen toegankelijk.  Op het einde van de les, zal iedereen ook een heerlijke kop thee krijgen.  De lessen zullen doorgaan van begin mei tot eind september, de les zal enkel worden afgelast als het regent of als het kunstgras nat is. Liefst je eigen matje meebrengen.

bottom of page